Все про наповнювачі для диванів

М'які меблі- це важлива частина домашнього затишку. Вона створює комфорт для мешканців і відповідно займає важливу частину в інтер'єрі будинку або квартири.

У нашому магазині представлені дивани з різними наповнювачами:

Пінополіуретан

Найважливіша якість цього наповнювача в тому, що йому характерна хороша зносостійкість і довговічність, також варто відзначити, що цей наповнювач вогнетривкий і екологічний і не потребує спеціального обслуговування.

Також у виробництві диванів використовується різна щільність: 25; 28; 35; 55;

Холлофайбер

Хороша Альтернатива Пінополіуретану, основою складу холлофайбера є спіральна нитка. Структура наповнювача дозволяє витримувати навантаження, відновлюючи диван у початковий вигляд, завдяки властивості тканини Memory Form. Також дивани з цим наповнювачем не втрачають своєї форми навіть протягом багатьох років експлуатації.

Pocket

Даний наповнювач є пружинною системою яка знаходиться під певний шаром тканини дивана. Пружини у даному матеріалі мають форму бочок. Простіше кажучи, це диван з незалежними пружинами, які підлаштовуються під форму вашого тіла.

Якість Дивана та його зручність безпосередньо залежить від наповнювача. Найважливіше, щоб обраний вами диван завжди виглядав начебто він щойно був знятий зі верстата!

Наші переваги